Bröllop

Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp

Första helgen i juli var jag bokad för en bröllopsfotografering i Västra Klagstorp strax utanför Malmö. Önskemålet från brudparet var att de ville ha spontana bilder tagna i stunden snarare än traditionellt uppställda bilder.

Innan bröllopet besökte jag kyrkan i Västra Klagstorp för att hitta bra ställen att stå på under och efter vigselakten och för att se hur ljuset var i kyrkan. Efter vigselakten var det bestämt att brudparet tillsammans med gästerna skulle promenera den korta sträckan till Kvarndala där de skulle ha sin bröllopsfest. Under den här promenaden bestämde jag tillsammans med brudparet att vi skulle ta bilder på dem och barnen. Jag valde i förväg ut några ställen längs vägen där jag planerade att ta bilder, men de flesta av bilderna är spontana bilder med brudparet.

Här är några av de bilder jag tog under dagen.
Bröllopsfotografering i Västra KlagstorpBröllopsfotografering i Västra Klagstorp
Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp caroline_andre-1014 Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp
Bröllopsfotografering i Västra Klagstorp

 

 

You may also like

Leave a comment