Info om Andreas Winblad

Andreas Winblad är född i Ystad och numera bosatt i Malmö. Andreas arbetar som grafisk formgivare och i sitt fotograferande söker han enkla, rena former.

Vill ni anlita Andreas för uppdrag?
Vill ni köpa något av fotografierna?
Tel: +46 763 48 88 08
Mejl: kontakt@andreaswinblad.se

Sagt om Andreas Winblad

Christina

Andreas är professionell, kreativ, ödmjuk, flexibel och otroligt trevlig. Vi anlitade honom som vår bröllopsfotograf och vi kunde inte varit mer nöjda! inte bara med den färdiga produkten utan med hela upplevelsen. I god tid hade vi möte där Andreas lyssnade på alla våra önskemål, tolkade vår vision och kom med konkreta förslag som var spot on. Våra fotografier är så underbart vackra och vi är så glada för detta minne av vår dag och alla de känslor som präglade dagen! Rekommenderas varmt!

Rickhard

Riktigt bra bilder där du fångar känslan av kämparglöd och energi, riktiga ögonblicksbilder som speglar verkligheten med den rätta känslan. Stort tack för ett proffsigt bemötande och mycket väl utfört fotouppdrag för oss på TELIA.

Caroline

Andreas fotograferade vårt bröllop i somras och vi kunde inte varit mer nöjda med bilderna! Han lyckades verkligen fånga både oss och gästerna på ett sätt som får oss att återuppleva dagen om igen när vi tittar på bilderna. Små stunder av olika känslor på bild, riktigt häftigt!

Silvia

En mycket professionell och duktig fotograf!! När någon jobbar som Andreas gör när han fotograferar kan det inte bli annat är perfekt.. Han är väldigt lyhörd men även duktig på att ta egna intiativ och resultatet blir alltid bra,så mina varmaste rekommendationer gällande Andreas Winblad.